Page tree


Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Tämä sivusto tarjoaa sinulle Jeemlyn ja Flowvyn versiosaatteet ja yleistä tiedotusta ohjelmistoon liittyen.

Ohjelmistot ovat jatkuvan kehityksen alla. Uusimmat ominaisuudet, parannukset sekä korjaukset löydät helposti versiosaatteista. Helposti selattava listaus asioista täältä: releasenotes.txt

Jokaisen virallisen version takaa saa ladattua PDF-muotoisen versiosaatteen, josta löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa versiosta. Versiosaatesivun alle on kerätty myös dokumentaatioita niistä asioista, mitkä sellaisen tuekseen tarvitsevat. Jos kaipaat dokumentaatiota johonkin asiaan, missä sitä ei ole, ilmoitathan siitä SKJ:lle!

  • Yleisiä ohjeita ja teknistä tietoa kumppaneille sekä asiakkaille löytyy SKJ Wikistä
  • SKJ Tukikumppaneille oleellista materiaalia ja tietoa on myös SKJ Kumppanituessa
  • SKJ Extranet kerää yhteen SKJ Tukikumppaneiden ja asiakkaiden tarvitsemia tilauslomakkeita, sekä yleistä myyntiä tukevaa sisältöä.
  • Tutustu tarjontaamme osoitteessa jeemly.com ja flowvy.com.
  • Mikäli salasanasi on hukassa, voit vaihtaa sen täällä


Ohjelmisto ei tue jatkossa Pervasive PSQL 11.31.101 aikaisempia tietokantaversioita. SKJ Systems suosittelee päivittämään Pervasiven version vastaamaan tuettua versiota. Tulevaisuudessa päivitys tullaan estämään, mikäli järjestelmässä on Pervasive PSQL 11.31.101 versiota aikaisempi versio.

SKJ Ohjelmiston versiohistoria

TaloushallintoHub

Toimintatavat

Tiedostolistat

Pilottiprojektit

Myynnin tukimateriaali

TaloushallintoHub v2


Jeemly ja Flowvy ohjelmiston ohjekirjat

 

Uusin versio:


SKJ Uutiset
SAIO-sopimus / palautukset
On olemassa kahdenlaisia negatiivisia maksupäätetapahtumia: hyvityksiä ja palautuksia. Maksupääte**hyvitykset** ovat "vapaita" negatiivisia maksupäätetapahtumia, jotka eivät viittaa aiempaan veloitustapahtumaan. Nämä ovat lähtökohtaisesti estetty SAIO-sopimuksissa. Käytännössä hyvityksiä ovat mm. yksittäisten tuotteiden palautuksia (ei koko kuitti) tai vanhempia kuin saman päivän aikana tehtyjen kuittien kokonaispalautuksia. Maksupääte**palautukset**, eli tapahtumat, jotka viittaavat saman päivän aikana tapahtuneeseen veloitustapahtumaan, ovat sallittuja SAIO-sopimuksissa. Tähän kohdistuu kuitenkin rajoite lähimaksutapahtumien osalta: ne tulee olla varmennettuja, jotta ne voidaan palauttaa. Tämä on mahdollista kytkeä päälle (ns. pakkovarmennus) kassan asetuksissa asettamalla "Verifone-maksupäätteellä pakotetaan varmennus" -asetus päälle. Suosittelemme asetuksen päällelaittoa. Mikäli yrityksessä on tarve tehdä maksupäätehyvityksiä, pystytään nämä kauppiaskohtaisesti sallimaan. Ota yhteyttä myynti@skj.fi mikäli tarve toiminnon kytkemiselle on. [Lisätietoa ja ohjeistusta](https://confluence.skj.fi/pages/viewpage.action?pageId=18615391)
Windows Update-ongelma / POSReady2009
Olemme saaneet raportteja Windows PosReady 2009-käyttöjärjestelmää käyttäviltä asiakkailtamme, että 13.2.2019 asentunut Windows-päivitys on estänyt SKJ-sovellusten käynnistymisen. Päivitys on estänyt myös joissain tilanteissa TeamViewer-etähallintasovelluksen käynnistymisen. Virheilmoitus voi olla esimerkiksi: "The procedure entry point sprintf_s could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll" Ongelman aiheuttajaksi on täsmentynyt päivitys KB4487085, jonka poistamalla sovellukset toimivat kuten aiemmin. Päivityksen poistaminen vaatii työaseman uudelleenkäynnistyksen. Poistaminen onnistuu komentoriviltä järjestelmänvalvojana esimerkiksi komennolla: `C:\WINDOWS\$NtUninstallKB4487085$\spuninst\spuninst.exe` Käyttöliittymästä tämän poistaminen onnistuu seuraavasti: Control Panel -> Add or remove programs -> ruksataan "Show updates", kelataan kohtaan "Security Update for XP..." ja sieltä haetaan oikea ja painetaan Uninstall. Huomioitavaa on, että mikäli päivitystä ei erikseen ohiteta, päivittyy se uudelleen todennäköisesti seuraavana yönä. Ohje päivityksen piilottamiseen löytyy esimerkiksi täältä: https://mikebeach.org/2011/05/20/how-to-permanently-ignore-a-windows-xp-update/
Uusia verkkolaskuvälittäjiä
Olemme päivittäneet verkkolaskuoperaattorilistaamme uusia verkkolaskuoperaattoreita (esimerkiksi Netbox Finland). Saat päivitettyä verkkolaskuoperaattorit asiakasylläpitoosi seuraavasti: 1. Laskutus -> Asetukset 2. Klikkaa verkkolaskuoperaattori-alasvetovalikon oikealla puolella olevaa Päivitä -painiketta Päivitys on tällä valmis ja uudet verkkolaskuoperaattorit ovat valittavissa asiakasylläpidossa.
Mobiilimaksutavat maksupäätteillä
Mobiilimaksuiksi käsitetään käytännössä kaikki maksutavat, joissa älypuhelin on jollain tavalla toiminnassa mukana. Tämä voi olla joko erillinen puhelimeen asennettava softa, puhelimen valmistajan tekemä härpäke tai vaikkapa tekstiviestin kautta toimiva ratkaisu. Mobiilimaksut on hyvä jakaa käytettävän teknologian kautta: * NFC:llä (lähimaksu) toimivat ratkaisut * Muut: * Bluetoothilla ja vastaavilla toimivat ratkaisut * Tekstiviesti- tai verkkopalvelupohjaisesti toimivat ratkaisut ### Lähimaksu (NFC, maksupääte) kautta toimivat Näitä ratkaisuja on ainakin: * Apple Pay * Google Pay * Pivo * Nordea Wallet (, joka on teknisesti nyt Google Pay) * MasterPass Kaikki nämä ratkaisut pohjautuvat samaan tekniikkaan kuin maksukorttienkin NFC-siru. Maksupäätteen näkökulmasta puhelin toimii kuten normaali fyysinen maksukortti (maksupääte näkee puhelimen esim MasterCardina/Visana), mutta muutamin poikkeuksin: * Allekirjoitusta / pin-koodia ei koskaan pyydetä asiakkaalta (syöttämään maksupäätteeseen) * Summarajaa ei käytännössä ole (kun se maksukorteilla on tällä hetkellä 25€, huhtikuussa nousee 50€) Maksupäätteeltä vaaditaan summarajan osalta ns. HVP (High Value Payment) -tuki. Se on aktivoitavissa maksupäätteisiin pääsääntöisesti asiakaspalvelun kautta, mutta kaikkiin Jeemly SAIO-päätteisiin se on jo ajettu. AIO-päätteisiin päivitys tulee kysyä Verfonelta. Verifone asiakaspalvelu: 0600 010203 HVP-tuen olemassaoloa ei näe suoraan päätteesta. Helpoin tapa selvittää on soitto Verifonelle, laitteen sarjanumero on hyvä olla valmiina. ### Muut * MobilePay * Toimii bluetooth-pohjaisesti, puhelin tunnistaa maksupäätteen bluetoothilla ja käy sen jälkeen kyselemässä palvelusta että onko tältä kassalta mahdollisesti maksettavia veloituksia avoinna * Isossa pilottikäytössä S-ryhmällä Verifonen päätteillä, Bluetooth-ominaisuus tehty SIM-korttitekniikalla. * Levitys muihin Verifone-päätteisiin on vielä avoinna (arvio huhti-toukokuussa 2019), riippuu paljon S-ryhmän pilotin onnistumisesta * Siirto * Toimii puhelinnumeron kautta maksajan tunnistaen, kivijalkakaupan toteutuksia ei tietääksemme vielä ole. Viimeisin tieto on että rajapintaa suunnitellaan. * AliPay * Hyvin vahva toimija Aasiassa. * Maksujen vastaanotto ePassin yhteistyön kautta, ohjeet [Alipay (ePassi)](https://confluence.skj.fi/x/IwMcAQ) * [Klarna In-store](https://confluence.skj.fi/x/xoHh) * Integroitu kiinteästi Jeemly kassaan * Asiakkaalle lähtee tekstiviesti, asiakas vahvistaa ostoksen puhelimellaan, lopullinen veloitus laskulla/osamaksulla * MASH * On integroitu esimerkiksi Verifonen erillismaksupäätteisiin, ei ole Yomani-integrointia vielä * Asiakkaan tunnistus hetulla, lopullinen veloitus laskulla/osamaksulla Lue lisää maksutavoista: [13 eri maksutapaa vuodelle 2019](https://jeemly.com/tarinat-ja-oppaat/vinkit/maksutapavertailu/)
Windows 7 -ympäristöissä havaittu päivitysongelma
Olemme saaneet eri ympäristöistä raportteja, että 9.1.2018 asentunut Windows Update on aiheuttanut verkko-ongelmia. Muiden lähteiden mukaan samaa ongelmaa on todennäköisesti havaittavissa myös Windows Server 2008R2 -ympäristöissä. Tilanne näyttäytyy käytännössä siten, että päivittyneeseen Windows 7 -työasemaan ei saa verkkojakojen kautta yhteyttä. Ongelman aiheuttajaksi on täsmentynyt päivitys KB4480970, jonka poistamalla verkkojaot toimivat kuten aiemmin. Päivityksen poistaminen vaatii työaseman uudelleenkäynnistyksen. Poistaminen onnistuu komentoriviltä järjestelmänvalvojana esimerkiksi komennolla `wusa /uninstall /kb:4480970 /quiet /promptrestart` Vaihtoehtoisesti käyttöliittymän kautta: 1. Control panel -> Windows Update -> 'View update history' -> 'Installed updates', latautuminen kestää hetken 2. Järjestä päivitykset 'Installed On' -mukaiseen järjestykseen 3. Klikkaa `Security Update for Microsoft Windows (KB4480970)` -päivitystä hiiren oikealla ja valitse Uninstall Päivitys poistuu ja pyytää uudelleenkäynnistyksen poiston jälkeen. Huomioitavaa on, että mikäli päivitystä ei erikseen ohiteta, päivittyy se uudelleen todennäköisesti seuraavana yönä. Ohje päivityksen piilottamiseen löytyy esimerkiksi täältä (step 3): https://community.spiceworks.com/how_to/115281-uninstall-and-block-specific-windows-updates-7-8-1
SKJ Laskutuspalvelun / TaloushallintoHubin ongelma
Laskutuspalvelun / TaloushallintoHubin aineistojen lähetyksessä oli 4.9.2018 noin klo 08-13 vikatilanne ja laskut/aineistot eivät lähteneet ohjelmistoista palveluun. Ongelma johtui palveluntarjoajan järjestelmäpäivityksistä ja vika on korjattu. Katkon aikana ei laskuja / aineistoja ole pystynyt lähettämään palveluun, aineistot / laskut tulee lähettää palveluun uudestaan.
Opus Capitan verkkolaskuoperaattoritunnus vaihtui
Opus Capitan operaattoritunnus vaihtuu 003710948874 -> E204503. Muutos on aktiivinen 1.6.2018 alkaen. Vanhalla operaattoritunnuksella lähetetyt laskut menevät perille vielä vuoden 2018 loppuun saakka. Verkkolaskuoperaattorilistauksen voit päivittää ohjelmistostanne Laskutus -> Asetukset -> Verkkolaskuoperaattori-alasvetovalikon oikealta puolelta *Päivitä*. Uusi Opus Capita -tunnus näkyy listan alimmaisena nimellä "Opus Capita (2018)". Muutos asiakastietoihin tulee tehdä vuoden loppuun mennessä. Löydät vanhalla operaattoritunnuksella sitä käyttävät asiakkaat lisäämällä ensin operaattoritunnuksen asiakashaun määrityksiin seuraavasti: 1. Lisää Tiedosto -> Asetukset -> Muut -> AsHakuTerm -taulun kentät -kenttään `+VLOperaattori` - tämä mahdollistaa verkkolaskuoperaattorilla tehtävät asiakashaut 2. Tallenna asetukset painamalla Tallenna 3. Päivitä seuraavaksi hakuindeksi Tiedostojen selailu -> Tiedostohuollot -> Hakuindeksin päivitys -> Aloita Tämän jälkeen voit hakea asiakashausta hakutermillä `003710948874` ja löydät kaikki asiakkaat, jotka käyttävät vielä vanhaa operaattoritunnusta. Vaihda asiakkaille oikea operaattoritunnus ennen vuoden loppua. Mikäli asiakkuuksia on paljon, ota yhteys tukihenkilöösi massa-ajon suorittamista varten.
GDPR tulee!
Uusi tietosuojadirektiivi tulee voimaan 25.5.2018. SKJ:n osalta olemme valmistelleet avuksenne ja tiedoksenne seuraavia dokumentteja: * [Tietojenkäsittelysopimukset](https://confluence.skj.fi/pages/viewpage.action?pageId=30048594) * [GDPR-aputyökalut](https://confluence.skj.fi/pages/viewpage.action?pageId=30048308) * [IT-2018 -ehdot](https://confluence.skj.fi/display/ASK/IT-ehdoista) (erityisesti EHK, YSE ja EOK) * [SKJ Systems Ltd Oy:n tietosuojaseloste](https://confluence.skj.fi/display/ASK/SKJ+Systems+rekisteriselosteet) Jos GDPR on vielä aivan tuntematon asia, suosittelemme aloittamaan mainiosta yhteenvedosta: [Tietosuoja-asetus selkokielellä](https://www.verkkokauppablogi.fi/tietosuoja-asetus-selkokielella.html)
Vanha SKJ Wiki (wiki.skj.fi) poistuu käytöstä
Vanha, osoitteessa http://wiki.skj.fi toiminut, MediaWiki -pohjainen SKJ Wiki on poistumassa käytöstä. Sisältö on siirretty Confluence-pohjaiseen sisällönhallintajärjestelmään. SKJ Wiki otettiin käyttöön melkein lähes päivälleen 10 vuotta sitten, korvaamaan sähköpostitse lähetettyjä ohjekirjoja, joiden päivitys oli vähintäänkin haastavaa. MediaWiki-pohjainen alusta toimi mainiosti tähän saakka, mutta koska muutkin tuotantoamme ohjaavat ohjelmistot ovat Atlassianin sovellusten (JIRA, Stash, Bamboo, Crowd) päällä, on helpointa käyttää saman ohjelmistovalmistajan sisällönhallintatyökaluakin. Osoitteesta wiki.skj.fi on nyt pysyvä ohjaus osoitteeseen confluence.skj.fi. Vanha wiki on silti nähtävissä vielä osoitteessa http://oldwiki.skj.fi.
Verifone testauspäivä sunnuntaina 8.4.2018
Verifone Finland testaa tuotantojärjestelmiän *sunnuntaina 8.4.2018 klo 6.00 - 21.00* välisenä aikana. Testin aikana normaali pääteliikenne, eli *maksaminen ja varmennukset toimii normaalisti*. Seuraavat palvelut eivät ole toiminnassa testin aikana: * TCS –asiakasportaali ei ole käytettävissä * Tapahtumalähetykset acquirerin suuntaan eivät toimi harjoituksen aikana, väliin jääneet tapahtumat tehdään harjoituksen jälkeen * Päätevaihtoja ja uusimisia ei voi tehdä * EAI XML –raportteja ei ole saatavilla * eCom –maksun statuksen pollaus ei toimi * Debit –viestit eivät toimi, mutta ne jäävät jonoon odottamaan palvelun palautumista
SAIO-sopimuksen hyvitykset ja palautukset
On olemassa kahdenlaisia negatiivisia maksupäätetapahtumia. Hyvityksiä ja palautuksia. Hyvitykset ovat "vapaita" negatiivisia maksupäätetapahtumia, jotka eivät viittaa aiempaan veloitustapahtumaan. Nämä ovat estetty SAIO-sopimuksissa. Palautukset onnistuvat veloitustapahtumista, kun ne on maksettu sirulla. Mikäli tapahtuma ei ole enää päätteessä niin pääte käy hakemassa alkuperäisen tapahtuman tiedot Verifonelta palautuksen yhteydessä. Lähimaksukorteilla tilanne on se, että mikäli tehdään offline-NFC -tapahtuma (=maksu lähimaksulla, ei varmennusta korttiyhtiöltä), ei sitä voida palauttaa. Siihen ei ole maksupäätejärjestelmissä ollenkaan tukea. Tällöin palautus tulisi tehdä vaihtoehtoisella maksutavalla (esimerkiksi käteinen). Tämän tilanteen esiintyminen voidaan estää sillä, että kaikki tapahtumat varmennetaan. Tämä hidastaa hieman yksittäisen tapahtuman tekemistä, mutta samalla parantaa turvallisuutta ja mahdollistaa myös lähimaksutapahtumien palautukset. Tapahtumien pakkovarmennus on tulossa ominaisuutena kassaohjelmaan. Varmennus vaatii aina verkkoyhteyden.
Matkahuollon noutopistehaun tilanne
Viime perjantaina Matkahuollon toimipistehaku lopetti toimintansa. Syynä oli Black Fridayn aiheuttama kuorma, joka oli kaatanut palvelut. Matkahuolto on tiedottanut asiasta: https://www.matkahuolto.fi/uutiset/152/hairio-matkahuollon-toimipistehaussa/ Tilanne on nyt kartoitettu Matkahuollon kanssa. Matkahuolto on lisännyt kapasiteettia kaatuneeseen palveluun, joten tilanne pitäisi olla normalisoitunut. Noutopistehaun rajapinta toimii siis taas. Matkahuollolla on olemassa uudempi rajapinta, johon Matkahuolto suosittaa siirtymään. SKJ ja Nethit tulevat siirtymään lähikuukausina käyttämään uutta rajapintaa. Muutos aktivoituu lopulta asiakkaille käyttöön ohjelmistopäivityksellä. Tässä vaiheessa siis asia ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä ja noutopistehaut pitäisi toimia täysin normaalisti.
Postin Prinetille uusi päättymisaika
Postilta saadun tiedon mukaan Prinetin rajapinnan käyttö on mahdollista 31.5.2018 saakka. Aiempi tieto oli, että rajapinta sulkeutuu vuoden 2017 päätteeksi. https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/apu-ja-tuki/ohjeet/pakettien-ja-rahdin-lahetysohjeet/kuljetuspalveluiden-osoitekortit.html SKJ Logistiikkaliittymän SmartShip-moduli on toimitettavissa ja tilattavissa [tilauslomakkeella](https://extra.skj.fi/tilaus/smartship).
SKJ SmartShip-integraatio on valmis
Posti lopettaa vanhan Prinetti-palvelunsa vuodenvaihteessa 2017/2018. Tämän jälkeen postipakettien lähetys tulee hoitaa SmartShipin kautta. Tästä syystä kaikki Prinetti-integraatiota käyttäneet asiakkaille tulee päivittää integraatio SmartShip-yhteensopivaksi. Ohjeistus tähän kaikkeen löytyy https://confluence.skj.fi/pages/viewpage.action?pageId=24182862 Kustannuksia tästä tulee seuraavasti: * SKJ SmartShip -lisenssi 300€ (alv0%) * Asennuskulut SKJ päivityksestä ja asennusmäärittelyistä * Posti SmartShip -kuukausimaksu 20€/kk (alv0%) Pyydämme toimimaan ohjeiden mukaisesti mahdollisimman pikaisesti. Huomioikaa myös, että Posti SmartShip perustuu Unifaunin integraatiorajapintaan. Muiden kuljetusyhtiöiden osalta tulemme julkaisemaan Unifaun-integraatioita, kuitenkin siten, että Posti SmartShip-käyttöönotot ovat ensisijainen prioriteetti. Muista Unifaun-integraatioista tiedotamme siis myöhempänä ajankohtana.
Nimemme ja tuotebrändimme uudistuvat 28.9.2017
Suomen Kassajärjestelmät ja Nethit uudistavat nimensä ja ilmeensä 28.9.2017 alkaen. Yrityksemme tunnetaan jatkossa nimillä SKJ Systems ja Nethit Systems. Myös tuotteidemme nimet uudistuvat. Citykassa-kassajärjestelmä on nyt Jeemly ja SKJ Business -myynninohjausratkaisu ja Omnisell-verkkokaupparatkaisu ovat yhdessä Flowvy. www.jeemly.com | www.flowvy.com | www.skjsystems.com
Pervasive versio 11 toimitukset loppuvat
Saamamme tiedon mukaan Pervasive v11 versioiden saatavuus on nyt loppumassa. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa kaikki toimitukset tehdään Actian PSQL v12 -versioilla. Mikäli asiakkailla on käytössä Pervasive v11 (tai vanhempaa) tietokantaversiota, niihin ei myöskään voi lisätä käyttäjämääriä jatkossa. Näissä tapauksissa käyttäjämäärän lisääminen tarkoittaa siis samalla tietokantaversion päivitystä versioon 12. Mikäli teillä on asiakkuus, jolla on käytössä versio 11 ja käyttäjämäärien lisääminen on tulossa lähiaikoina aktiiviseksi, toimikaa tilauksen suhteen heti, teemme voitavamme lisenssien saamiseksi. Kaikki Pervasive / Actian-tilaukset https://extra.skj.fi/tilaus/pervasive -lomakkeen kautta. Tässä vielä muistutuksena Actian PSQL v12 hinnoittelu: Actian PSQL v12 Server: * Uusi lisenssi * Loppuasiakashinta 290€ / käyttäjä * Päivitys versiosta v11 * Loppuasiakashinta 170€ / käyttäjä Actian PSQL v12 Workgroup: * Ostetaan aina uutena lisenssinä * Loppuasiakashinta 120€/käyttäjä
Postin Prinetti / SmartShip -tilanne
Posti on ottamassa käyttöön uutta SmartShip-rajapintaa. SKJ tulee tekemään integraation SmartShipiin vuoden 2017 aikana ja valmistuessaan se tulee korvaamaan nykyisen Prinet-integraation. SKJ:n tällä hetkellä käyttämä Web-Prinet -rajapinta toimii vuoden 2017 loppuun saakka. Siihen Posti ottaa uusia käyttäjiä niin pitkään kunnes olemme saaneet SmartShip -integraation tuotantovaiheeseen. Postin Web-Prinet -palvelu (käytettävissä internet-selaimella) toimii maaliskuun 2017 loppuun saakka. Ainoa pakettipalvelu, joka ei ole Web-Prinet -rajapinnan kautta käytettävissä on Postin uusi Pikkupaketti -palvelu. Prinettiä ja Postin SmartShip palvelua voidaan käyttää rinnakkain, mikäli SmartShipin web-käyttöliittymä halutaan ottaa välittömästi käyttöön. Lisätietoja: * http://www.posti.fi/yritysasiakkaat/posti-palvelee/uudistus/kuljetuspalveluiden-muutokset.html * http://www.posti.fi/liitteet-yrityksille/muut/webinaarin-kysymykset-vastaukset_20162610.pdf Asian konkreettista etenemistä voi kirjautuneet käyttäjät seurata täältä: https://jira.skj.fi/browse/KEH-2388
Pervasiven v11 aikaisempien versioiden tuki loppuu
SKJ ei tue jatkossa Pervasive v11 aikaisempia versioita. SKJ suosittelee päivittämään Pervasiven version vastaamaan tuettua versiota. Tulevaisuudessa päivitys tullaan estämään, mikäli järjestelmässä on Pervasiven v11 versiota aikaisempi versio.
Uusi SKJ-versio julkaistu
Uusi SKJ-versio on jaossa, muutoksista löytyy dokumentaatio versiosaatteen muodossa osoitteessa https://confluence.skj.fi/display/SO/SKJ+Kehitys+31.10.2016+versiosaate Merkittäviä muutoksia: * Myyntitilauksen toimitusnäkymän parannuksia * Myyntitilaukselle lisätty mahdollisuus lisätä sisäinen (info)teksti * Ravintoaineisisällön kopiointi taulukkomuodossa leikepöydälle
Uusi myyntitilauksen toimitusnäkymä
Uusimmassa, viime viikolla julkaistussa SKJ-versiossa on mukana täysin uusittu myyntitilauksen toimitusnäkymä. Tarkempi kuvaus toiminnosta löytyy https://confluence.skj.fi/pages/viewpage.action?pageId=8586105 . Uusimman versiosaate löytyy https://confluence.skj.fi/display/SO/SKJ+Kehitys+2016.09.28+versiosaate
SKJ Extra julkaistu
SKJ Extra (https://extra.skj.fi) on nyt julkaistu ja palveluun on tarkoitus ensisijaisesti kerätä tilauslomakkeet ja muut kumppaneiden tarvitsemat myynnintukipalvelut. Palvelua kehitetään koko ajan ja uutisosiossa kerrotaan palveluun tehdyistä muutoksista. Uutiset ovat luettavissa myös RSS-lukijalla, RSS-feedin osoite on https://extra.skj.fi/rss/news

  • No labels