Page tree

kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisällysluettelo

Leipomossa tulee sähköisesti tilauksia. Samalle toimitusasiakkaalle saattaa tulla samalle päivälle useita tilauksia. Tämä aiheuttaa hankaluuksia kun on monta lähetettä samalle asiakkaalle samalle päivälle tilausten keruuvaiheessa. Ratkaistaan tämä yhdistämällä UBL tilaukset. Yhdistävänä tekijänä on toimitusasiakas ja toimituspäivä. Eli jos samalle toimituspäivälle löytyy avoin tilaus kun UBL sanomaa lueteaan SKJ:n ja kriteerit
täyttyvät, päivitetään löytynyttä tilausta uusilla tuoteriveillä. UBL sanoma on muotoa UBL1 tai UBL2. MT:n asetuksissa on parametri onko toiminto käytössä. Oletuksena toiminto ei ole käytössä.  


Toiminnon vaatimukset

UBL sanomien lukeminen lisenssitiedoissa. MT:n aseuksissa tulee olla valittuna kohta "UBL sanomassa käytetään entistä avointa tilausta".Toiminta

Jos MT:n asetuksissa on valittu kohta "UBL sanomassa käytetään entistä avointa tilausta", ohjelma etsii sanomien sisäänluvussa entisen avoimen tilauksen ja siirtää uudet rivit tilaukselle.

Tilaus etsitään toimitusasiakkaan ja toimituspäivän mukaan. Jos tilausta ei löydy muodostetaan uusi tilaus. Asennus

Ohjelmiston päivittäminen.
Toiminnon hyödyt

Saman päivän lähetteet voidaan keraätä yhdelle tilaukselle automaattisesti sanoman lukuvaiheessa, eikä niitä tarvitse enää käsin yhdistää. 

Toiminnon rajoitteet

  • No labels