Page tree

kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
AiheKohdeKuvaus
Rahtilaskenta etäisyyden perusteellaToimitustavat, Kassa

Mahdollisuus määrittää tilauksen toimituskulut toimitusreitin perusteella varastolta asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Etäisyys varastolta asiakkaalle lasketaan Google Maps palvelun avulla.

Toimituskulut lasketaan tilauksen tuotteiden yhteenlasketun painon / minimirahditustiheyden perusteella.

Toimituskululaskentaan lisämäärityksiäToimitustavat

Lisätty seuraavat ominaisuudet toimituskulujen määrittämiseen:

  • Pitkän tavaran lisä. Mikäli tilauksella on tuote jonka jokin mitta ylittää annetun rajan, lisätään kiinteä toimituskulu tai vaihtoehtoisesti kerrotaan toimituskulut annetulla kertoimella.
  • Varastokohtainen toimituslisä. Mikäli tilauksen tuotteita joudutaan toimittamaan useasta varstosta lisätään haluttu varastokohtainen toimituslisä kertoimen avulla.
Toimitustapojen lisäpalvelutToimitustavatToimitustavoille on mahdollista määrittää vapaavalintaisia lisäpalveluita jotka asiakas voi valita kassasivulla. Lisäpalvelulle voidaan määrittää hinta, teksti sekä kuva. Lisäpalvelun hinta voidaan laskea myös tilauksen painon perusteella.
ToivelistaTuotteet

Asiakkailla voivat lisätä haluamiansa tuotteita toivelistalle. Toivelista tallentuu käyttäjän selaimeen tai rekisteröityneilla asiakkailla asiakastilin taakse. Toivelistan voi lähettää myös ystävälle.

Kauppiaalla on mahdollisuus nähdä asiakkaiden toivelistojen tuotteet admin hallinnan kautta.

Toivelistatoiminto on kytkettävissä pois käytöstä asetuksista.

Tuotteiden oletusjärjestys tuotelistauksissaTuotelistauksetAdmin hallinnan kautta on nyt mahdollista määrittää tuotelistauksiin poikkeava tuotteiden lajittelujärjestys tuoteryhmäkohtaisesti.
Jälleenmyyjien hallintaJälleenmyyjät

Jälleenmyyjiä varten tehty hallintatyökalu. Jälleenmyyjät voidaan rajata per domain käyttöön ja asiakas voi valita myyjän kassasivulla. Jokaiselle jälleenmyyjälle voidaan tulostaa oma URL jonka kautta tulleille asiakkaille on ko. myyjä esivalittuna / lukittuna kassalla.

Asiakkaan jälleenmyyjä tallentuu tilaukselle jolloinka ERP-järjestelmässä voidaan raportoida myynnit per jälleenmyyjä.

Sisältösivujen järjestysSisältösivut

Korjattu ongelma, jossa sisältösivut eivät näkyneet asiakkaille niille hallinnan kautta määritellyssä järjestyksessä 

Myydyt tuotteet -sivuTuotelistauksetTehty uusi sivu "Myydyt tuotteet", joka listaa kaikki tuotteet mitkä myyty määritelyllä ajanjaksolla myyntiaika järjestyksessä tilaushistoriatyyppisesti. Toimintoa ei pidä sekoittaa "Myydyimmät tuotteet" listaukseen.
Veroton ja verollinen hinta näkyviin yhtäaikaaTuotteet, TukkuTehty asetus jolla tuotelistauksiin sekä tuotekortille saa näkyviin verollisen ja verottoman tuotehinnan näkyviin yhtäaikaa. Tukkuasiakkailla tämä malli on oletuksena käytössä.
Tuotteiden toimitusajat monikielisestiTuotteetKorjattu ongelma, jossa tuotteen toimitusaikatieto ei näkynyt oikein asiakkaan kielellä. Ongelma ilmeni mikäli kauppaan oli aktivoitu useampia kielivaihtoehtoja saman domainin sisälle.
Myymälävarauksen esto tuoteominaisuuden perusteellaVaraa ja nouda myymälästäTuotteen myymälävarauksen voi estää nyt tuoteominaisuuden perusteella.
Multituotteen hintaväliTuotehaku, MultituoteKorjattu ongelma tuotepikahaun ikkunassa, jossa multituotteen hintahaarukka ei näkynyt oikein.
Tuotteiden myyntierätTuotteetKorjattu ongelma tuotteen kappalemäärän valinnassa, jos tuotteen myyntierä on alle 1 esim. 0,5m
Tuotehaun tuoteryhmäfiltteröintiTuotehakuTehty parannus tuotehaun tuoteyhmäfiltteriin niin että vaihtoehdoissa näytetään vaan alimman tason ryhmän nimi.
Toimitustapojen kellonajatToimitustavatTehty parannus toimitustapojen toimitus- / noutokellonaikoihin, jotka voidaan määritellä nyt vapaasti. Ennen tämä onnistui vain tunnin välein.
Bannerien monikielisyysBanneritKorjattu ongelma bannerien kielikohtaisessa tallennuksessa joka ilmeni niin, että eri kieliset bannerit näkyivät asiakkaalle yhtäaikaa.
Lisätietoa tilauksiin tilaushistoriaanAsiakastili, tilaushistoriaLisätty näkyviin tuotenumerot tilausseurantasivulle sekä myös viitteenne -tieto näkyy tilaushistorian listaussivulla.
Ostoskorin tuoteryhmätabitTukkuKorjattu ongelma tukkuasiakkaiden ostoskoreissa, joissa tuoteryhmätabit olivat aina oletuksena kiinni.
Kirjautuminen tunnuksella jossa ääkkösiäKirjautuminenKorjattu ongelma, jossa asiakas ei päässyt kirjautumaan verkkokauppaan mikäli käyttäjätunnus sisälsi ääkkösiä.
Asetusten arvojen automaattitäyttöHallinta, asetuksetKorjattu ongelma hallinnan asetuksien syötössä, jossa selain saattoi automaattisesti yliajaa asetusten arvoja.
Asiakkaan tilaushistorian sivutusAsiakastili, tilaushistoriaKorjattu ongelma jossa asiakkaan tilaushistorian sivutus ei toiminut, jos tilauksia oli yli 10 kpl
Tuoteindeksoinin optimointiaHallinta, tuotteiden indeksointiTehty optio tuoteindeksointiin, jolla voidaan valita halutaanko uudelleenindeksoida kaikki tuotteet vai myös passiiviset tuotteet.
Tuotteen nimi2 jos käytössä dynaamiset tekstitTuotteet, dynaamiset tekstitKorjattu ongelma jossa tuotteen alkuperäinen nimi2 tieto ei näkynyt verkkokaupassa mikäli dynaamiset tekstit oli aktivoitu käyttöön mutta nimi2 vastaavaa dynaamista tekstiä ei oltu määritelty erikseen.
Facebook pikselin addToCart -tapahtumaMarkkinointi, FacebookKorjattu ongelma, jossa Facebook pikselin addToCart -tapahtuma ei saanut tuotteen hintaa lähetettyä Facebookille oikein.
Tuotehaun hakulausekkeen isot ja pienet kirjaimetTuotehakuKorjattu ongelma tuotehaussa, jossa isot ja pienet kirjaimet hakulausekkeessa saattoivat vaikuttaa hakutuloksiin.
Toimitusmaiden rajaukset per domainTilaukset, toimitusmaatKorjattu ongelma liittyen toimitusmaiden valittavuuteen kassasivulla. Kaikki maat eivät olleet heti valittavissa mikäli niitä oli rajattu per domain käyttöön.