kassajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Google Analytics

Google Analytics on Googlen tuottama analytiikkatyökalu, jolla seuraat kätevästi ja helposti sivustosi toimintaa, sekä vierailijoiden käyttäytymistä.

Työkalu tarjoaa arvokasta tietoa, jolla voidaan kehittää sivuston kävijöiden kokemusta. Valmiiden raporttien avulla saat nopeasti paljon tietoa sivustosi toiminnasta. Halutessasi voit luoda omia dashboardeja, joihin voit määrittää itsellesi tärkeimmät tiedot yhteen näkymään. Dashboardeja voi luoda useampia. Myös omia raportteja ja segmenttejä on helppo luoda. Google Analyticsin suurin etu onkin sen helppokäyttöisyys.

Google Analyticsin avulla voit esimerkiksi tarkastella avainsanoja, joilla asiakas on sivustolle saapunut. Voit myös verrata tietoja ajanjaksoittain. Verkkokauppiaalle tärkeimmät tiedot ovat tietysti ne tiedot, jotka auttavat lisäämään liikennettä ja nostamaan konversiota sekä keskiostosta.

Nethit luo jokaiseen verkkokauppaan Google Analytics seurannan, jolle lisätään käyttäjiksi verkkokauppiaan haluamat sähköpostit. Nethit käyttää tietoja vain verkkokaupan kehittämiseen, sekä mahdollisten ongelmien korjaamiseen.

Analytics kytketään päälle verkkokaupan hallinnasta, jonne voidaan myös määrittää useampia seurantatunnuksia.