kassajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hyllynreunaetiketit toimivat jono-periaatteella siten, että järjestelmä määrittelee, milloin tuotteesta tulee tulostaa uusi hyllynreunalappu ja lisää tuotteen hyllynreunalappujen tulostusjonoon. Käytännössä tuote menee aina jonoon kun tuotteen nimi, hinta tai muu hyllynreunalapulla näkyvä tieto muuttuu.

Hyllynreunalappujonoon pääset Tuotetulosteet -> Hyllynreunaetiketit -valikosta.

Tuotteesta voidaan myös 'tilata' hyllynreunalappu mm. Tiedonkeruupäätteellä Piccolinkin hintakyselystä sekä suoraan tuotetiedoista Luo HR painikkeella.

Tuote voidaan myös lisätä hyllynreunajonoon käsin, joko Tuoteselauksen kautta tai viivakoodi/tuotenumero lukemalla (F4).

Tuotteelle määritetään Tuoterekisterin Lisätiedot -välilehdellä ensin kuinka monta hyllynreunalappua tuotteesta halutaan ja mahdolliset kertoimet yksikköhinnan laskua varten.

Esimerkki:
Pakattu jauheliha 400g:

  • HR KPL: 1
  • HR Yksikkö: KG
  • HR Kerroin: 0,400

Näiden tietojen perusteella järjestelmä osaa tulostaa oikean kilohinnan tuotteelle hyllynreunalapulla.

Mikäli hyllynreunajonosta halutaan tulostaa vain yksi lappu, voidaan valita haluttu tuote jonosta ja painaa 'Tulosta tämä'.

Jos halutaan tulostaa useampi, mutta ei kaikkia, voidaan käyttää väliaikaista jonoa siten, että tuotteiden kohdalla painetaan hiiren oikeanpuoleista nappia ja valitaan Jono, jolloin tuote menee väliaikaiseen tulostusjonoon. Tulostusjono tulostuu 'Tulosta' napista.

Tulostettavia etikettejä voidaan myös rajata eri parametrein, mm. tuoteryhmittäin / varastopaikoittain.

Mikäli halutaan hakea kaikki tuotteet HR-lappujen tulostusjonoon, painetaan painiketta Nouda kaikki ja tämän jälkeen voidaan halutuin rajauksin tulostaa esimerkiksi toimittajittain hr-laput.


  • No labels