kassajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Webkauppavahti pitää verkkokaupan ja taustajärjestelmän ajan tasalla. Se siirtää uudet saldot verkkokauppaan ja tilaukset toimitettavaksi järjestelmään.

Katso myösTarvittavat lisenssit

  • Verkkokauppa=True

Webkauppavahdilla on neljä tilaa:

  1. Vihreä: OK
  2. Musta: Sammutettu/Tuntematon
  3. Punainen: Virhe
  4. Harmaa: VarattuVerkkokauppa linkki muodostaa suojatun yhteyden taustakoneesi ja verkkokaupan palvelimen välille. Ensimmäistä kertaa käynnistettäessä vastaa y linkin kysymykseen.

Webkauppavahdin ollessa päällä löydät vahdin ikonin Windowsin käynnissä olevien sovellusten kuvakkeista Windowsin kellon vierestä.

Klikkaamalla hiiren oikealla napilla webkauppavahdin kuvaketta saat kuvakkeen valikon auki.


Tarkasta nyt! -valinta hakee kertaluontoisesti kaikki uudet tilaukset verkkokaupasta heti, sen sijaan että vahti odottaisi nykyisen hakuvälin loppuun. 

Huom! 

Webkauppavahti saattaa estää tietokoneen sammuttamisen kun se on päällä. Sammuta webkauppavahti painamalla webkauppavahdin ikonia hiiren oikealla napilla ja valitse 'Lopeta' (Ikoni löytyy windowsin kellon vierestä, näytön oikeasta alakulmasta, kts.yllä). 


Mikäli Webkauppavahdin pikakuvake on hukassa, löydät sen WinSKJ asennuskansiostasi (useimmiten C-aseman juuressa. Tiedostopolku C:\Winskj) nimellä "WebKauppaVahti". 

  • No labels