Page tree

kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisällysluettelo

Toiminta

Ostotilauksesta muodostettavat UBL sanomat voidaan parametroida siirtämään sanomassa myymälän / varaston osoitetiedot. Sanomat jotka siirtävät osoite tiedot ovat UBL1, UBL2, UBL1.0SKJ, UBL2FI1012 ja Waybill sanoma. Lisäksi myyntitilauksesta muodostuva Waybill sanoma voidaan ohjata siirtämään myymälä / varastokohtaiset osoitetiedot. Varasto jolta osoitetiedot tarkistetaan on osto- tai myyntitilaukselle annettu varasto. Ostotilauksesta muodostettava varastojako kohtainen Waybill sanoma käyttää tilauksen rivillä olevaa varastoa osoitetietojen muodostamiseen. 


Ostotilauksen asetukset

Myymälä / varastokohtaiset osoitetiedot siirtyvät sanomassa kun ostotilauksen asetuksiin laitetaan valinta kohtaan "Osoitetiedot myymälä/varastokohtaiset". Jolloin siirretävät osoitetiedot siirtyvät seuraavassa järjestyksessä. Jos suoratoimituksen vastaanottaja on annettu siirretään sen osoitetiedot. Jos tiedot puuttuvat, käytetään toimitusasiakkaan osoitetietoja. Jos toimitusasiakasta ei ole ja asetuksissa on valittu myymälä/ varastokohtaiset osoitetiedot, käytetään varaston osoitetietoja. Tällöin varastolla pitää olla täydelliset osoitetiedot, Jos kohtaa "Osoitetiedot myymälä/varastokohtaiset" ei ole valittu tai varaston osoitetiedoista puuttuu jokin arvo esim postinumero, käytetään pääohjelman asetuksissa olevia osoitetietoja.


Myyntitilauksen asetukset

Myymälä / varastokohtaiset ositetiedot siirtyvät myyntitilauksesta muodostettavassa Waybill sanomassa kun myyntitilauksen asetuksiin laitetaan valinta kohtaan "Osoitetiedot myymälä/varastokohtaiset". Tällöin varastolla pitää olla täydelliset osoitetiedot, Jos kohtaa "Osoitetiedot myymälä/varastokohtaiset" ei ole valittu tai varaston osoitetidoista puuttuu jokin arvo esim postinumero, käytetään pääohjelman asetuksissa olevia osoitetietoja.


Toiminnon vaatimukset

Käyttäjällä pitää olla ainakin toinen seuraavista lisensseistä UBL_rahtikirja, UBL_rahtikirja_Ostotilaus

Toiminnon hyödyt

Toiminta tukee keskitettyä kantaratkaisua, missä yhden yrityksen monen myymälän varastot/myymälät ovat samassa tietokannassa.

Toiminnon rajoitteet