Page tree

kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisällysluettelo

Laskujen tulostukseen valikolta kohdasta "Laskutus \ tulosta" myymälärajaus käyttäjäkohtaisesti. Siten että käyttäjä jolla on myymälärajaus käytössä voi tulostaa vain rajatun myymälän laskuja. Käyttäjä jolla ei ole rajausta voi tulostaa kaikki myymälät tai valita tulostettavat myymälät.  

Toiminta

Mikäli käyttäjällä on myymälärajaus päällä, aukaistaan tulostusdialogi käyttäjän myymälällä ja estetään myymälävalinta. Myymälärajaus määritellään kohdassa "Pääohjelma \ Ylläpito \ Käyttäjähallinta \ Käyttäjät. Käyttöliittymässä valitaan tai perustetaan käyttäjä, käyttäjälle valitaan myyjä ja alapuolella olevaan taulukkoon lisätään määritys "MTMYYMRAJAUS" jolle annataan arvoksi myymälän numero johon käyttäjällä on oikeus. Kuvassa käyttäjällä on oikeus myymälän numero 3 laskujen tulostukseen. Katso lisätietoja: Myymälärajaukset osto- ja myyntitilaukselleMikäli käyttäjällä ei ole myymälärajausta päällä avataan tulostusdialogi oletuksena siten, että kaikki myymälät on valittu tulostettaviksi.

Valinnat voidaan poistaa kaikki kerralla:

  • klikkaamalla painiketta "Poista valinnat"
  • Klikkaamalla painiketta "Valitse kaikki" merkataan kaikki myymälät taas tulostettaviksi. 

Yksittäisiä valintoja voidaan tehdä lisäämällä tai poistamalla valinta klikkamalla hiirellä halutun myymälän kohdalla olevaa laatikkoa. Kun laatiko on tyhjä sitä ei ole valittu. Jos yhtään myymälää ei ole erikseen valittu ja kaikki valinnat ovat tyhjiä tai kaikki myymälät on valittu ja laatikoissa on arvo, tulostetaan kaikki myymälät. Alla olevassa kuvassa on valittuna myymälät SKJ OY ja COMPANY 3Toiminnon vaatimukset

Käyttäjillä oltava myymälärajaukset oikein.

Toiminnon hyödyt

Toiminto tukee keskitettyä kantaratkaisua. Käyttäjät pääsevät tulostamaan vain oman myymälänsä laskuja. 

Toiminnon rajoitteet

Ei tiedossa olevia rajoitteita.