kassajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
  1. Kirjaudu verkkokaupan hallintaan. Valitse sieltä "Infosivut".


  2. Luo uusi sivu ja tee uusi lomake "form" ja lisää haluamasi tekstikentät ja painikkeet. Anna lomakkeelle nimeksi haluamasi nimi. Valitse Method = POST.  3. Luo lomakkeelle piilokenttä (Hidden Field) nimeltä "nethit_email_form_recipient" ilman lainausmerkkejä. Anna sen arvoksi sähköpostiosoite, johon lomake vastaanotetaan. Mikäli jätät tämän kentän tyhjäksi lähetetään viesti verkkokaupan asetuksissa määritettyihin palautteen vastaanottajille.


  4. Luo lomakkeelle piilokenttä (Hidden Field) nimeltä "nethit_email_form_subject". Anna sen arvoksi nimi, jonka haluat sähköposti viestin otsikon olevan.  5. Nimeä lomakkeen "Lähetä" painike (Button) nimellä "nethit_email_form". Lisää Value-kenttään teksti, jonka haluat asiakkaalle näkyvän Lähetä-painikkeessa ja Type-kenttään tyypiksi "Submit".


  6. Lomakkeen muiden tekstikenttien sekä muiden valintapainikkeiden nimet tulostuvat sähköpostiin sellaisenaan, joten ne kannattaa nimetä selkeästi.


  7. Mikäli lomakkeella on tekstikenttiä, jotka asiakkaan on pakko täyttää, niin ruksi tekstikentän asetuksien "Required" asetus. Lisää myös tarvittaessa tekstikentän loppuun punainen tähti tai jokin muu merkintä, jolla asiakas tietää mitkä kentät ovat pakollisia.


  8. Tallenna infosivun muutokset ja testaa lomakkeen toiminta painamalla "Lähetä" painiketta. 


  9. Tarkista että sait sähköpostin oikeaan osoitteeseen.

  • No labels