Page tree

kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisällysluettelo

Varastopaikan tai myymälän muuttaminen myyntitilauksella voi muuttaa myös toimittamattomien määrien varattu saldot uuteen varastoon. 

Varastopaikan muuttaminen ostotilauksella voi muuttaa myös tulouttamattomien määrien tilattu saldot uuteen varastoon. 

Jos saldojen muutoksen aikana jokin varasto on varattu eikä sitä voi päivittää, on käyttäjällä mahdollisuus peruuttaa tehdyt saldomuutokset.

Toiminnon vaatimukset

Toiminnolla ei ole erikoisvaatimuksia. Mukana ohjelmiston peruskehityksessä

Toiminta

Kun tilauksella vaihdetaan varasto tai myymälä, kysytään käyttäjältä vaihdetaanko varasto myös riveille. Jos käyttäjä vastaa kyllä käydään rivit läpi ja vaihdetaan

rivin toimittamaton varasto saldo vanhasta varastosta uuteen varastoon. Ostotilauksella toimito tehdään tilattu saldolle.Jos jonkin rivin varasto on muutoshetkellä käytössä, kysytään käyttäjältä päivitetäänkö muuttuneet tiedot vai palataanko lähtötilanteeseen.

Tällöin mahdollisesti jo muuttuneet tiedot palautetaan. Myyntitilauksella varasto voidaan vaihtaa myös yksittäselle riville oikealla hiirenpainikkeella aukeavasta valikosta kohdasta "Vaihda riville varasto".

Lajitelmilla varaston muutos tehdään lajitelman emoriville jonka yhteydessä myös lapsirivien varastot muutetaan.  Yksittäisen rivin varastomuutos

voidaan tehdä myös paketti- ja tuoterakenneriville.Jos varasto on käytössä jollakin toisella pääteellä, käyttäjä voi odottaa ja koettaa päivittää saldon hetken päästä tai palauttaa muutokset.
Asennus


Ohjelmistopäivitys versioon 2017.12.05


Toiminnon hyödyt

Varaston vaihto koko tilauksen riveille tai yksittäiselle riville helpottuu.

Toiminnon rajoitteet

Ei rajoitteita.  • No labels