kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Infosivuja hallinnoidaan verkkokaupan hallinnan (admin-osio) Infosivut-osiosta.

Infosivuille pystyy lisäämään sellaisenaan vain kuvatiedostoja. Muunlaiset tiedostot pitää lisätä jollekin verkkosivun palvelimelle, kuten verkkokaupan tiedostonhallintaan. Esim. PDF- tai Word-tiedoston esikatselu ei toistaiseksi ole mahdollista.


Tiedoston linkittäminen infosivulle

Jotta tiedoston voisi linkittää infosivulle, tulee tiedoston olla tallennettuna johonkin verkkosivulle tai muuten suoralla latauslinkillä ladattavaan tilaan. Tiedostonhallinta-artikkelissa kerrotaan, miten verkkokaupan palvelimelle tallennetun tiedoston latauslinkki saadaan. Mikäli verkkokaupan versio on vanhempi kuin NV8.6.0, niin löydät sopivat ohjeet klikkaamalla tästä.


Kun verkkoon tallennetun tiedoston latauslinkki on tiedossa, se voidaan syöttää infosivujen muokkauksessa olevaan tekstiin Link-työkalun avulla, liittämällä se työkalun URL-osioon ja klikkaamalla sitten OK.


Kun tekstiin on linkitetty tiedosto, niin infosivulla tekstiä klikkaamalla aukeaa selaimen asetuksista riippuen joko latausikkuna, tai sitten automaattinen lataus yleensä Ladatut tiedostot -kansioon. Alla esimerkki tekstiä klikkaamalla avautuneesta latausikkunasta chrome-selaimella.


  • No labels