kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Sisällysluettelo


Tuoterakenteiden käsittely myyntitilauksella

Tilaukselle voidaan hakea valmiita tuoterakenteita. Tuoterakenteet on ensin perustettava ja linkitettävä ne tuotteeseen. Yksi tuote voi sisältää useamman tuoterakenteen. Rakenteen kiinnittäminen tuotteeseen tehdään tuotteen tuoteylläpidossa välilehdellä "Tuoterakenne". Tuoterakenteita ylläpidetään kohdassa "Ylläpito \ Muut rekisterit \ Valikot ja tuoterakenteet, josta avautuu seuraava ikkuna:


 


Kun tilaukselle valitaan tuote, joka sisältää tuoterakenteita ja muutetaan määrä kenttää, avautuu seuraava ikkuna jossa valitaan määrät, alennukset ja hinnat.  


Tuoterakenne kertoo yhden paketin sisältämän rakenteen. Pakettien määrä kertoo, montako kappaletta rakenteita myydään. Rakenteeseen voidaan lisätä myös siihen kuulumattomia tuotteita painikkeella tuotehaku. Avautuvasta hakulomakkeesta tuote voidaan joko raahata rakenteeseen tai valita se hiiren tuplaklikkauksella. Taulukossa liikkuminen tapahtuu hiirellä tai nuoli näppäimillä. Kun tuotteet on valittu ja hinnat kohdallaan, hyväksytään rakenne painamalla "Hyväksy rakenne" painiketta jolloin rivit joilla on "Valinta" kentässä arvo siirtyvät tilaukselle. Ikkunassa hintoja voidaan editoida vain verollisina, mutta tarkastella myös verottomana.

Riveille voidaan antaa taulukossa rivikohtaiset alennukset tai käyttää Nettohinnoittelua antamalla paketin kokonaishinta joko verollisena kenttään "Netto sis.alv" tai verottomana kenttään "Nettohinta alv0". Tällöin ohjelma laskee riveille muodostuvat alennukset. 

Muodostettua rakennetta voidaan muuttaa tilauksella muokkaamalla rivin määrä kenttää. Jolloin valittu rakenne avautuu muokattavaks uudelleeni.


Rajoitukset

  • Tuoterakenteeseen ei voi lisätä lajitelmatuotteita
  • Tuoterakenteeseen ei voi lisätä reseptituotteita
  • Tuoterakenteeseen ei voi lisätä toista tuoterakennetta
  • SE-12553 - Getting issue details... STATUS