Page tree

kassajärjestelmämyymälä-&verkkokauppajärjestelmä

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sisällysluettelo

Ostotilauksesta lähetetään UBL sanoma myymälästä hallintoon. Hallinnosta toimitetaan sanomaa vastaava myyntitilaus, josta muodostetaan Waybill sanoma. Tässä yhteydessä sanomassa lähetetään hallinnon keskiostohinta joka vaihdetaan alkuperäiselle ostotilaukselle tuloutuksen yhteydessä. Jos määrä muuttuu vaihdetaan uusi määrä myös ostotilaukselle. Jos myyntitilaus asetetaan tilaan kokonaan toimitettu, tarkastetaan onko toimittamattomia rivejä ja lähetetään näistä tieto Waybill - sanoman mukana. 

Toiminnon vaatimukset

Lisensissä tarvitaan UBL_rahtikirja ja UBL_rahtikirja_Ostotilaus.

Ostotilauksesta muodostettava UBL sanoma, joka luetaan myyntitilauksiin tulee olla muotoa UBL2.0SIS. Tämä määritellän toimittja ylläpidossa.


 


Ostotilauksen Waybill asetuksissa tulee olla valittuna kohdat "Päivitä ostohinta ja määrä sanoman arvoilla" sekä "Tilausta ei tulouteta".Myyntitilauksen Waybill asetuksissa pitää olla valittuna kohdat "Viedään sanomassa rivin hintatiedot" sekä "Viedään tilauksen lopputoimituksessa toimittamattomat rivit nolla määrällä".


Toiminta

Ostotilauksesta muodostetaan UBL sanoma joka on formaattia UBL2.0SIS. Kun tämä sanoma luetaan sisään hallinnon tai toisen myymälän kantaan, otetaan muodostuvalle tilaukselle myyntihinnaksi ja ostohinnaksi vastaanottavan kannan keskiostohinta. Samalla asetetaan tilaukselle veloitusmuodosksi "Ei muodosteta myyntiä (UBL)". Jolloin tilaus ei kerrytä myyntiä. Muodustuneesta tilauksesta tehdään toimituksen yhteydessä Waybill sanoma. Myyntitilauksen Waybill asetuksissa on valittu "Viedään sanomassa rivin hintatiedot". Hintatiedost siirtyvät verottomina. Muodostunut Waybill sanoma luetaan ostotilauksiin ja ostotilauksen asetuksissa on valittuna "Päivitä ostohinta ja määrä" sekä "Tilausta ei tulouteta". Jos sanomassa on muuttuneet ostotilauksen hinnat tai määrä päivitetään tilaus uusilla hinnoilla ja määrillä. Jos määrä muuttu rivin tekstitietoihin laitetaan tieto alkuperäisestä tilatusta määrästä. Kun myyntitilauksen asetuksissa on valittuna kohta "Viedään tilauksen lopputoimituksessa toimittamattomat rivit nolla määrillä", Laitetaan nolla määrät ostotilauksen vastaaville riveille.Asennus

Ohjelmistopäivitys ja tarvittavat lisenssit.
Toiminnon hyödyt

Myymlöiden välillä voidaan tehdä sisäisiä tavaran siirtoja ilman että katteet muuttvat ja päivittää hallinnosta ostohinta myymälöihin. 

Toiminnon rajoitteet

  • No labels